Sabtu, 30 Oktober 2010

tagline untuk darkbatman

salam semua…

selamat malam…eh,dah nak masuk 1 hb la..

maknanyer,2 more papers waiting 4 me..

ok,sebelum

memulakan proses menstudykan diri,

mahu la hamba menjoinkan diri untuk satu contest..

ini namanya short contest oleyh mr darkbatmanSmile

aie

hah,nak tahu lebih lanjut sile tekan nama beliau tuhSmile

tapi tarikh tutp esok je tau..

jadi..untuk mr darkbatman

ini tagline yang mm mahu bagi kat kamu..:)

pilih la mane berkenan..

a) berkongsi bercerita jangan tengok rupa

b) gelap-gelap berisi

c) kalau ada petua,petua dikongsi bersama

ha,dah..taleh banyak2 otak dah kejang sebab exam berganda tadi.

jadi incik darkbatman,semoga ada lah yang terpikat dihatiSmile

sila sokong saya!!

ADIOS!!

p/s: yang still nak join review blog,sile tengok side bar yerSmile


JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...