Isnin, 20 September 2010

[CONTEST] Dunia Dayat: Domain Give Away

salam,
entry ini pendek,
hanya untuk join giveaway dari DUNIA DAYAT!!

Contest


kalau sedara sedari nak join,
boleh tengok lebih lanjut di


DUNIA DAYAT DOMAIN GIVEAWAY
kena jadi follower blog ni (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga)-done
 Letak banner contest ni dalam entry korang-done
 Link kan entry ini ni dalam entry yang akan anda buat.-done(yang warna kuning tuh)
 Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist.-done
 Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya) 
hamba mahu domain,
hatisamronkinnik.com
masih available yer ini domain
 Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)  
hamba nak tag,

anwar faiz,
zaer,
k.izan:) 
 

ok,tamat!!
ADIOS!! 

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...