Khamis, 15 Julai 2010

gedik2 day untuk bloggers...

salam semua..
selamat hari khamis ye korang...
oleh kerana pagi tadi entry demam..
sekarng nak gtau..hambe dah sihat sedikit..
tima kseh sebab doakan hambe yer...

tujuan update kali ini adlah kerana..
mahu mengwar-warkan satu perkara..
ape die??


hahaha..itu die...gmbar diambil dari blog sis heze suze...

tayah bebel banyak2 la...
sape yang nak join...
sile contact no ini untuk keterangan lanjut..

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Hezesuze di talian 0192148860. Ok, sesiapa yang rasa nak pegi sekali (konvoi), kitorang akan gather di Tol Gombak, Lebuhraya Karak, arah Genting pada jam 9.00 pagi. 

dan ini sedikit petunjuk dari hincik google untuk ke sana...

sila klik imej untuk membesar..

wah,beria lah hambe mempromot..
tapi sebenarnyer hambe takleh pegi..
mahu pergi tapi tade transport lah..
ade tak sapa2 yang nak pegi yang baik hati nak amik hambe...

wuuuu..............nak pegi!!!!!!!!!!



JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

kaoru_ichibana berkata...

gambar baby tu tak leh tahan..wuuuuuu~~

mashimaro89 berkata...

wakakka...gambar adalah sekadr hiasan..:)

jemari88 berkata...

wahhhh.....best tuh mandi manda

mashimaro89 berkata...

hehehe..sila la join:)

Mardhiah berkata...

cam menarik jer :)

mashimaro89 berkata...

huhuhu..silalah join

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...