Isnin, 12 April 2010

hobi baru= MAKAN..

selamat petang...
hehehe..
nih namanyer short story hupdate..
ngeh3...
saje jerk nak kongsi ngan kawan2 sume..

hobi mm di kala exam

1. countdown hari nak balik rumah...wuuu..ade lagi 17 hari..ngeh3..
2. simpan nota yang da siap selamat mengorbankan diri mm di medan tempur..hahah..
*dah 1 subjek lepas nih..7 more to go*
3. mengadap lappy..haha..yang nih tak exam pun same jer..tapi kalau perasan exam cam lagi bertmbah lak hobi nih~~*hari2 hupdate kau*
4. MAKAN!!!!yay!!boleh lah gumuks sikit lepas nih..hehehe..

setelah hampir2 syahid di medan perang PEMAKANAN DAN METABOLISME tadi..
mm telah mengisi tangki perut mm ngan

2 bungkus ini...





dan sebungkus air inih~~


okeyh..sekrang da rase cam ular sawe yang kenyang..
hati dah senang, perut da kenyang..
ape lagi..
jom study yang~~hehehe*pantun 3 kerat*
okeyh2...jom study...
bye sume3...

notes 4 u : takziah wat ica (my coursemate) yang baru kehilangan atuknya pagi tadi..tabahkan hati yer ica..
notes lagi: darkbatman..nnti post untuk contest itu bakal menyusul~~

JOMLIKE!

4 ♥♥suratcinta♥♥:

cikwanik berkata...

wah. byknye paper. all d bez

ElyaElmo berkata...

nasik lemak 5 posen satuuu!!

mAsHiMaRo berkata...

cik wanik ---> waaa...tau tape..tapi tak sedar2 gak nih~~

mAsHiMaRo berkata...

elya emo---> hahhaa..dah lama tak rase yg 50 sen..yang mm makn yang singgit satu~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...