Rabu, 10 Mac 2010

KENANGAN LALU YANG KU RINDU~~~

ecececece....tajuk sungguh tak boleh blah...
menjiwang semacam jerk bunyi..
ok2..ni bukan post jiwang..jadi tak perlukan besen untuk muntah..

emmm....
esok..11MAC 2010..
sape tau hari ape????
hahhaa...
mm tau..
mesti korang jawab hari KHAMIS..kan2??
heheh....

ok2...esok memang la khamis
hehhee...
esok merupakan hari penting
bagi calon2 SPM '09..
hahaha..nebes la tuh..
wakkkkkkkkaaaaakkakakakkakakakaka*kejam gile kan gelak??*


rilek2..mm pun penah rase gak cam korang rase whai adik2..
heheh...memang gabra tahap tak hengat..
smpai gorila pun kalah..*huish hape ngarut nih*
hehehe..
so..esok adalah hari penentu masa depan korang la lebih2 kurang...
so,gud luck utk korang tau...
jangan jadi cam mm yang menangis tanpa irama time dapat result...
korang terime la result korang tu dengan seadanya..
INGAT!!!!
gagal sekali tak bermakna korang akan gagal sentiasa..okay!!!
sbenarnye..nih ucapan untuk pengarang jantung hati our family..my lil bro..
gud luck ye adikku sayang*tetibe teringat program kat tv tuh*
nilah pengarang jantung hati our family...
die sorang jer anak lelaki...tapi die MANJA!!!hahhaa..
n another thing is...
HEPI BESDAY TO MY BELOVED BEST FREN
NUR AISYAH RUSLAN!!!
babe..semoga panjang umur dan take care kat negara orang tu tau..
sayang n miss u sangat2 lah...


babe...i hambik gmbar dlam fb you..jgn marah tau..
nnti lagi tua.hehhee:)
ok..done for today!!!
nite all!!!!

nota ibu jari tangan kanan:esok kelas kul 12-6..haish~~~gambate!!

JOMLIKE!

1 ♥♥suratcinta♥♥:

cikTi berkata...

airni rizat spm kuar,.

tlg brdebar ntok adek2,.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...