Jumaat, 26 Mac 2010

BAHANTARA*skematik*

huhuhu..
skematik ayam sungguh tajuk..
hahaha..
bahantara..
okey,ape yang anda paham*skema lagi*
Monkey IconsMonkey IconsMonkey IconsMonkey Icons

nih yang mm paham..
bahantara = bahan antara 2 tempat/orang /situasi /ape2 je la yang korang suke..
contohnyer..
perantara=bahantara versi orang
blog=bahantara versi moden huptodate sket
Monkey WinksMonkey Winks

okeyh..hehe..
meh bukak cite sebenar..
ni dari pndgn mm la ea..
nak gak la mintak pndpan korang2 sume yang bergelar otai2 dlm dunia blogger nih..

korang sume2 rase,adekah blog merupakan salah satu bahantara yang baik untuk mengekspresikan our personal feeling dekat orang lain or what had happen to us???(nih yang selalu mm wat)

bagi mm..ade pro's n con's dalam hal ni kan...
jom bincang2 jom..
mm bosan nih~~
hahha....*padahal exam 2 weeks je lagi..tak reti2 nak menelaah buku*

nota:berkat g pesta buku tadi..bahasa menjadi skematik walaupun tak masuk dewan bahasa dan pustaka.

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...