Sabtu, 27 Februari 2010

K.E.J.A.M.....manusia ke haiwan????

salam 1 malaysia semua(hohohoho..aura festival 1 malaysia tak habes agi)

ok..merepek...
tengok tajuk!!!!!
setelah dah beberapa hari tak hupdate belog yang dirindui akibat tanggungjawab lain(bertanggungjawab ke??)
arinih tetibe rase nak mengamuk kat belog nih...

MSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon Set

sedih,kecewa,hiba,dan segala macam perasaan timbul bila cik mashimaro(ok..tukar nama)
membelek akhbar online..(cet skema plak)

emm..klik sini untuk baca..
aduyai..

MSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion Icons

lpas satu-satu kes yang timbul..
tu belum masuk kes buat anak tak reti nak jaga...

klik sini plak untuk baca pasal trend buang anak...

sedar tak,anak tu amanah Allah,that's why la ade sesetengah pasangan yang kawin dah 2 3 tahun,tapi belum dikurniakan cahaya mata..
mungkin Allah rase anda belum cukup kuat untuk membesarkan anak itu dengan baik...
jadi,mungkin kita boleh selidik ape kurangnya lagi,
mungkin bukan pada status kesihatan kita tapi apa2 disekeliling kita...

hai...sedangkan haiwan yang tade otak pun sayang anak die..
kenape manusia yang ada akal tak boleh nak sayang anak mereka???
manusia dah jadi haiwan ke????
gunalah akal yang membezakan kita ngan haiwan tuh dengan sebaiknya..



ok2..da penat beleter..
to all yang blogwalking..
akan ku jelajah kemudian k!!!
sayang korang semua sangat2!!!!

Onion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion Emoticons

MSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion Icon

JOMLIKE!

5 ♥♥suratcinta♥♥:

Zephyr berkata...

itula kadang-kala rasa macam taknak baca paper & tengok berita jer :(

KaorU IchibaNa berkata...

org tak sayang anak patut ditembakkk!!!

moshimoshi berkata...

zephyr----> emmm..betul3..da tak larat dengar dan lihat dan baca benda2 macam ni...:(
kaoru----->betul2..tembak ngan senapang gajah kat kepala...

kenwooi berkata...

humans sometimes are pretty inhuman! =/

kenwooi.com

mAsHiMaRo berkata...

kenwooi-----> yup..totally AGREE with you!!!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...