Khamis, 4 Februari 2010

compilation bezday wishes without present from me.....








salam semua....
hehehe..tajuk tak hingat panjang kan????
cam hape jer...
Monkey Icon Cici
hehehe....
as bulan 1 dah habis..dan bulan 2 dah menjengah2..
cik empunyer belog pun rase la nak buat compilation besday wishes 4 all of my fren..
hahha..da macam compilation album pule..
Monkey Icons

1st..(ok..nih tak ikut turutan bezday yer)
nama die cik ji....(19.01.1989)
nama sebenar sharifah aishatun najihah,stay kat putrajaya..
mula dikenali daripada zaman gile2 remaja di matrik...
sgt kreatif bile berdepan dengan kamera..
bukan untuk diambil gmbar(w/p kadang2 ade juga)
tapi untuk mengambil gambar~~~
hope she will get what she want..the camera..hehehe...
Monkey Emoticons Yoyo

okeyh...the 2nd one..
her name is ILI...(04.02.1989)
nama penuhnye pule..
nur illiana..mek kelate yang susah nak dgr kecek kelate..
rumah die sebelah sekolah saya yang terchenta.
kenal die zman gile2 remaja gak..
Monkey Winks



dan yang keempat dan kelima adalah



lina husniyah dan juga zira...
nama sebenar mereka..lina husniyah mohamad(13.01.1989) dan che nur azira liyana (19.01.1989)
sorang mek ganu..sorang lagi mek kelate..
hehehe...
mereka dua2 adalah orang yang suke senyum..
lina..seorang yang menjadi tempat aku mencurah perasaan..hehehe..thanx 4 hearing lina..
zira also d same..sangat baik dengan ku...(cik ji dan ili juga)
Monkey Icons Yoyo
ok..itu je wat setakat nih..
till next time untuk compilation bln februari dan mac pule..
semoga persahabatan kekal terjalin antara kita...mengenali kamu semua adalh sesuatu yang bermakna...
Monkey Winks

p/s: gud luck untuk semua yang ada midsem!!!(sila study!!!!)


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...