Rabu, 16 Disember 2009

< hargai mereka selagi mereka masih ada >

assalamualaikum..selamat pagi buat semua....untuk yang belum tidur..sile tidur yer..da lewat nih*mengata diri sendiri neh* bagi yang da bangun tidur,heheh...selamat hidup kembali!!!!

hehehe...dikala aku taleh tido nih..aku suke la nak melalut tak tentu pasal...

nak dijadikan cerite..sekarang nih kan duk umah...heheh..so keje aku hanyalah..makan.tido.masak(boleh kire nih).mandi.on9(yg ni tak terkire) n last but not least...tonton tv...hehehe..skema giler ayat..

and dalam banyak2 cite kat tv tuh..
ade satu yang memang aku tgk tiap2 ari....sebabnyer..dalam cite nih ade sorg budak yang sangat comel!!!!
tau cite hape????hehe...cite FAIZ FAIZAH,kat tv9 dekat dihati kul 5.30...

nak tengok betapa comelnya budak ini..sila tgk bawah...scroll down yep...

assalamualaikum....nama aku aiz....hehhe:-)



comelkan aiz...

ok..sekarang nak cite pasal tajuk entri...
alkisahnya..tadi tengok la cite nih...then kisah hari nih...mama n papa aiz meninggal...sedeh sangat..the day mama n papa aiz meninggal..adlah hari raya aidilfitri + bezday aiz...
aiz sangat tak boleyh terima yang mama papa da meninggal..
time tuh terdetik dalam hatiku...
Ya Allah,Kau panjangkan lah umur kedua ibu bapaku"
sesungguhnya time nih aku sangat terkesan...
aku sangat bertuah sebab still ade ibu n bapa...

so..selagi ibu dan bapa kita masih ada..sayangi lah mereka..
mereka yang mendidik dan membesarkan kita dari kecil hingga dewasa...
salam sayang...cik empunye belog..


p/s: untuk abah dan ma...kakak sayang abah n ma..terima kasih sebab besarkan kakak dengan penuh kasih sayang...

JOMLIKE!

3 ♥♥suratcinta♥♥:

zella berkata...

memang kita patut menghargai mereka sewaktu mereka masih ada ;)

nik normasitah bt nik ismail berkata...

zella..heheh...yup2...sila hargai mereka ya~~~

shyna berkata...

suka sgt dgn aiz...comey sgt3...=)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...