Ahad, 25 Oktober 2009

~~minggu yang panjang~~



salam selamat semua...
lama sudah tak diupdate belog ku hini...
inilah akibat terlantar di katil selama 4 hari berturut-turut...
time nih baru belajar bersyukur ngan kesihatan yang diberi..
oh lalai dan alpa sungguh hamba-Mu ini...

ok....now na cite ape yg berlaku within 2 weeks yg ak tak hupdate belog inih~~~
1st week: hujung mnggu ku diisi kekosongannyer oleh encik simulasi yang sgt kusyangi~~~
simulasi yg totally i said TERBAEK!!!!!
kitorg dpat mknan free 4 3 meal a day!!!mmg superb..(terase g kem kt skolah dolu2)
n d best thing is..ak dpat group members yg sangat la TERBAEK + MANTOP!!!!
sayang ALDEBARAN~~~(tgk la gmbr nnti eah)
2nd week: masuk jer week baru..ak didatangi oleh incik diarhea yang sgt membuatkan ku sgt menyayangi katilku~~~wuuu..4 ari tak tinggal katil...mmg sgt letih time nih..n time nih aku sgt trauma ngan makanan espc...makanan al-kafe..uh..tp itu je kot yg ade...time nih mmg ak sgt terseksa...kerana skit sensorg kat blik 4 2 days..sbb rum8 ksygn ku balik~~~but after die balik..everything ok...rum8 ku mmg TERBAEK lah~~~sayang kamu...hehehe<3<3<3..then>

n finally dis week arrive n so called study week~~~wuuu..xsgka da halfway perjalanan aku utk 2nd year~~~hope i will do my best 4 my final exam~~
dis week i got a sad news...salah seorang kawan ku kat mrsm pc telah kembali kerahmatullah kerana acciden pada hari rabu yang lepas....sesungguhnya ak sgt sedih ngan pemergian arwah..tetapi Allah lebih sygkan dia..air mata yang mengalir ku sapu kerana ku tahu,semua itu bukan benda yang berharga utk beliau...ak sedekahkan alfatihah untuk beliau..n aku mintak 4 those yg baca post ni..sedekahkan al fatihah untuk beliau..napi..i'm gonna miss u...mohd hanafi b mohamed in memory...

okeyh..tu je kot yg terlarat..finally...just wanna wish evry1 yg nak exam~~SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN...USAHA+DOA+TAWAKAL insyaallah kejayaan bersama anda...

JOMLIKE!

1 ♥♥suratcinta♥♥:

aziraliyana berkata...

Maka sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan. (diulangi) Sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan. Maka apabila engkau telah selesai (dari sesuatu urusan), tetaplah bekerja keras (utk urusan lain), dan hanya kpd Tuhanmulah engkau berharap. (al-insyirah : 5-8)

p/s hanya kepada Allah sahajalah yang aku berharap..perjuangan ini masih jauh dan kadgkala perjuangan ini menjadi sebab jatuhnya butiran2 mutiara..dan kadgkala perjuangan inilah yang menyebabkan kita tersungkur seketika...kerna kita adalah hambaNya...

SEMOGA BERJAYA DALAM PERJUANGAN INI...DOAKAN ZIRA JUGAK YA NIKK....WITH LUV...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...